wireless.uzice.net - Uzice bez zice

KONTAKT

Dok ste koristeći Internet najviše orjentisani ka njegovim sadržajima u lokalnoj mreži imate priliku da kontaktirate i upoznajete i ostale korisnike koji su vaše komšije.

Nemojte propuštati priliku. Nemojte se zadržavati samo na preuzimanju datoteka i igranju igara sa svojim prijateljima. Potrudite se da upoznajete nove ljudi i da se sa njima družite i bez mreže.

Najbolji način kontakta sa drugim korisnicima mreže je preko užičkog foruma. Otvorena je posebna tema za gradsku bežičnu mrežu ali slobodno posetite i ostale delove foruma. Takođe, koristite i IRC (chat) na adresi irc://irc.uzice.net. Ako nemate IRC klijent korsitite sajt http://chat.uzice.net. Probajte i da se povežete na naš DirectConnect hub na adresi dchub://dc.uzice.net.

Kontakt sa administracijom mreže

Administratore mreže možete naći na forumu i chat-u a možete im se obratiti i na email: wireless@uzice.net.

Pre nego što pitate administratore proverite da li odgovori na ono što vas interesuje već nisu negde na ovom sajtu ili na forumu. Telefonski kontakt pravite samo ako nemate drugog izbora.

Tehnička podrška

Tehnicka podrska - wireless.uzice.netAko Vam je potrebna pomoć oko podešavanja računara za korišćenje nekog mrežnog servisa, možete od administratora zatražiti da Vam to podese. Oni će to uraditi tako što će pristupiti Vašem računaru, sa svog računara, preuzeti Vašu tastaturu, miša i ekran i izvršiti potrebna podešavanja.

Da bi ovo radilo, potrebno je da na svoj računar preuzmete program za tehničku podršku uzicenet-podrska-2.exe. Kada se dogovorite sa administratorom da Vam uradi podešavanja, pokrenite program i aktivirajte vezu prema podršci koju vam administrator kaže. Sačekajte da administrator preuzme kontrolu nad Vašim računarom i uradi potrebna podešavanja. Dok on to radi Vi ćete moći da vidite kako pomera miša, otvara prozore i kuca. U svakom momentu možete prekinuti vezu pritiskom na odgovarajuće dugme u programu.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije vezane za ovu vrstu podrške, pitajte na forumu.