wireless.uzice.net - Uzice bez zice

PRIJAVA

Pristupnica - wireless.uzice.netAko želiš da se povežeš u našu mrežu potrebno je da nam se javiš kako bi smo se dogovorili da proverimo kakve su mogućnosti povezivanja, na koji način i kada to možemo da izvedemo. Način kako ćeš nas kontaktirati imaš ovde na sajtu. Usvakom slučaju preporučujemo da posetiš forum jer ćeš tu verovatno naći mnogo odgovora na pitanja koja te interesuju.

Dobro je da se pre prijave što bolje obaveš kakve su mogućnosti povezivanja, kakva ti je otprilike potrebna oprema i naravno da se odlučiš da nabaviš ili uradiš sve što je potrebno.

Za prijavljivanje koristi pripremljeni obrazac pristupnice. U njemu ćeš nam dati najosnovije podatke o sebi, lokaciji gde se nalaziš i računaru koji imaš kako bi smo mogli lakše da procenimo kako da te povežemo i da možemo da te kontaktiramo. Podaci koje ostaviš u prijavi su tajni i nećemo ih koristiti za druge namene niti davati trećim licima.

Pristupnicu treba da odštampaš i predaš nekom od administratora. Ovo je bitno jer želimo da upoznamo svakoga ko se povezuje u mrežu kako bi smo ostvarili bolji kontakt.

Nemoj kupovati opremu unapred, osim ako nije očigledno kako ćeš se povezati. Najbolje je da sačekaš procenu nekog od administratora šta od opreme treba da nabaviš, a vrlo je verovatno da administratori mogu da obezbede opremu za probu tako da možemo da se uverimo da će sve odgovarati nameni.

 

Preuzmi, odštampaj i popuni pristupnicu [PDF]

Želimo ti dobrodošlicu!